dilluns, 22 d’agost del 2011

Tocant pel canvi


M'han passat aquest enllaç del youtube. Una cançó, una música, uns minuts. En el vídeo hi apareixen dos músics tocant a Barcelona, l'un a la Plaça reial i l'Altre a la Plaça Catalunya. Segons google translator:
Fa una dècada, un petit grup de realitzadors de documentals establerts amb el somni de crear una pel.lícula de les seves arrels en la música dels carrers. No només té aquest somni fet realitat, s'ha convertit en una sensació mundial anomenada Playing For Change , un projecte que inclou músics de tots els nivells de renom, que ha tocat les vides de milions de persones a tot el món.
Mentre viatges pel món filmant i gravant els músics, la tripulació va fer íntimament involucrat amb la música i la gent de cada comunitat que visiten. Encara que moltes d'aquestes comunitats amb recursos limitats i un nivell de vida modest, les persones que les estaven plens de generositat, calidesa, i sobretot, estaven connectats entre si per un fil comú: la música.
Fora d'aquests descobriments, la Fundació Playing For Canvi va néixer i es va fer amb la seva missió de garantir que qualsevol persona amb el desig de rebre una educació musical que té l'oportunitat de fer-ho. La Fundació Playing For Change està dedicat a la idea fonamental que la pau i el canvi és possible a través del llenguatge universal de la música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada