dimecres, 24 de novembre del 2010

Deixeu que els gais s'acostin a mi


Això és el que possiblement hauria dit "il Papa di Roma" actual, per a vergonya del PP, si no s'hagués interromput sobtadament, ja fa una colla d'anys, l'evolució lògica de l'Esglèsia Catòlica a partir del Concili del Vaticà II. Però aquell Papa Joan Pau I (Albino Luciani), que suposadament va ser enverinat, ara es diu que per motius més aviat econòmics, relacionats amb diferents bancs que podien estar fent negocis bruts, va donar pas al mateix temps a una figura mal dissimuladament reaccionària,
va suposar així un canvi de tendència i l'inici d'una involució que no ha acabat encara, i que ha dut l'esglèsia Catòlica a postulats clarament anteriors al Concili "reformista". L'actual Papa n'és un clar exemple. Hem hagut de llegir a la premsa que no autoritzar l'ús del preservatiu a l'Àfrica actual, era poc menys que un assassinat, per tal que s'obri una mínima escletxa en la posició oficial. Però això només és fum. Per distreure els fidels. En el fons, de moment, res canviarà . Mireu que deia Josep M.Soler abat de Montserrat en una entrevista:  
.... no té por que els grups antisistema intentin boicotejar la vista del sant pare a Barcelona, encara que ha subratllat que els integrants d'aquests grups “han d'aprendre a viure en els valors democràtics”.
Deu ser molt democràtic que et bategin o et donin la comunió sense tenir la majoria d'edat per donar-hi el consentiment, o deu ser molt democràtic el matrimoni  dels capellans. De les monges ni parlar-ne. On s'ha vist una associació que presenti els estatuts per aprovar a l'"oficina del ministeri d'interior", en un país democràtic, i que en el primer punt hi digui:-mai, cap dona en podrà ser la presidenta.
Quins pebrots! En uns moments d'enfrontament entre dues esglèsies, la menys involucionista i la més retrògrada, a Montserrat opten per atacar els "antisistema", posant-se al costat de la tesi vergonyosa que va dir,  en la visita a Barcelona, l'actual patriarca de l'Esglèsia Catòlica:"-l'anticlericalisme actual és com el dels anys 30 a la República." Frase que el va deixar ben retratat. Només li calia haver cridat "Viva il Duce". Jo entenc que els antisistema molesten. Però donar-los la importància d'un moviment de masses és penosament ridícul.  A no ser que considerin que tenen tants seguidors com la pròpia esglèsia. Miro les cares, els ulls i les expressions. Insisteixo. Ja m'ho diuen tot.
El que podíem tenir i el que tenim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada